Zonnepanelen

Zonnepanelen

Advies op maat

Het aanbod van  zonnepanelen is groot, zoals de vaak zwarte monokristallijne, blauwe polykristallijne en dunnefilm panelen. Het verschilt erg per situatie welke panelen het meest geschikt zijn om toe te passen. Daarom komen wij altijd persoonlijk langs voor het maken van een offerte zodat er ter plaatse bekeken en besproken kan worden wat het meest geschikt en gewenst is.

Solarwatt

Solarwatt produceert sinds 1993 volledig in Duitsland wat resulteert in zeer hoogwaardige producten. Hierdoor is het mogelijk om 30 jaar product garantie op de glas-glas panelen en 12 jaar garantie op de glas folie panelen te geven.

DMEGC

Dmegc Magnetics bestaat sinds 1980 en Dmegc Solar bestaat sinds 2009. Dmegc produceert niet alleen Modules(panelen) maar ook de solarcellen die ook door vele andere merken worden gebruikt. Op dit moment is de de Dmegc M156-60BK zwarte module van 270 WP het meest gangbaar.

Omvormers

Wij leveren onder andere omvormers van SMA, Fronius, Zeversolar, Mastervolt, Kostal, Enphase micro omvormers, Solaredge omvormers met optimizers, Tigo optimizers andere merken op aanvraag.

Micro omvormers

Wij leveren onder andere Enphase micro omvormers.

Garantie

Wij vinden het belangrijk om de beloofde garanties ook echt worden waargemaakt daarom doen wij alleen zaken met producenten en groothandels waarvan de achtergrond is gecheckt en welke minimaal 10 jaar bestaan.  Op de montage geven wij ook 10 jaar garantie.

Erkenningen en Certificering

IQ Duurzame Techniek is een door KvINL gecertificeerd kwaliteitsbedrijf.

1. OTIB / ISSO Certificaat zonne-energiesystemen – ontwerp zonnestroomsystemen en;
2. OTIB / ISSO Certificaat zonne-energiesystemen – installeren zonnestroomsystemen en;
3. OTIB / ISSO Certificaat zonne-energiesystemen – bouwkundige montage zonne-energiesystemen

 

Voorbeelden van gerealiseerde projecten

Haren

Veendam

Drouwen

Bedum

Zuidbroek

Previous

Next