Vaillant garantie

Bij een Vaillant CV-ketel is het tot 24 maanden na aanschaf mogelijk om de garantieperiode te verlengen tot 12 jaar. Hiermee heb je dus 12 jaar lang zekerheid. Elk onderdeel van de CV-ketel valt onder het garantieplan, dus ook de slijtage gevoelige onderdelen.

CV-ketel onderhoudscontract

vaillant ecotec plusOm gebruik te maken van de garantie uitbreiding is het noodzakelijk dat de CV-ketel goed onderhouden wordt. Met het IQ-plus CV-ketel abonnement krijgt de ketel jaarlijks een uitgebreide inspectie en onderhoudsbeurt. De eerste 18 maanden hoef je geen abonnementskosten te betalen, ondertussen kan je ons uiteraard wel bellen in geval van een storing. Na 18 maanden zal de ketel de eerste onderhoudsbeurt ontvangen, vervolgens wordt de ketel jaarlijks onderhouden.

Kosten garantieplan

Het verlengen van de garantie tot 12 jaar kost slechts €155,-. Dit is de afkoopsom voor de Vaillant onderdelen die in deze 12 jaar eventueel vervangen moeten worden.

Vragen of afsluiten

Wil je de garantieperiode van je Vaillant CV-ketel verlengen of heb je vragen omtrent het garantieplan? Neem dan gerust contact met ons op via 06-37313878 of middels onderstaand contactformulier.