Zonneboiler abonnement

Met een zonneboiler maakt u gebruik van zonlicht bij het verwarmen van uw warme tapwater. Om uw zonneboiler optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud nodig.

Bij IQ kunt u een serviceabonnement voor het onderhoud van uw zonneboiler afsluiten. U kunt kiezen voor een IQ Plus abonnement waarbij eventuele materiaalkosten in rekening gebracht worden, of voor een IQ All-In abonnement inclusief materiaalkosten.

IQ Plus Abonnement
Zonneboiler € 4,95

Als u kiest voor het IQ Plus Abonnement voeren wij elke 12 maanden een onderhoudsbeurt uit. Bij het verhelpen van een storing rekenen wij geen uurloon en geen voorrijkosten.

U betaalt dan alleen het materiaal dat bij een onderhoudsbeurt of bij het verhelpen van een storing wordt gebruikt.

 

IQ All-In Abonnement
Zonneboiler € 6,95

Het IQ All-In Abonnement biedt u de meeste zekerheid tegen onverwachte kosten. Wij voeren elke 12 maanden een onderhoudsbeurt uit. Bij het verhelpen van een storing rekenen wij geen uurloon en geen voorrijkosten.

Materialen zitten bij de abonnementsprijs in (tot een maximum van €275,00).

 

Aanmeldformulier

Erkenningen

IQ Duurzame Techniek is KvINL erkend, heeft een CV OK licentie en is aangesloten bij Uneto VNI.  Daarmee worden alle werkzaamheden uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

KvINL
OK CV