WTW abonnement

Een Warmte Terug Win ventilatiesysteem (WTW) zuigt frisse lucht van buiten naar binnen. In de WTW unit wordt de verse lucht met behulp van een kruiswisselaar opgewarmd met de warme ‘vieze’ lucht die het huis verlaat. De warmte gaat dus niet verloren. De opgewarmde schone lucht trekt verder het huis in. Op de plaatsen waar dit nodig is wordt de verwarmde lucht uitgeblazen. In deze vertrekken bevinden zich afzuigpunten, daar wordt de aangevoerde lucht de ruimte weer uitgezogen. Via de leidingen wordt de lucht terug naar de WTW unit getransporteerd. Daar geeft het de warmte af aan nieuwe frisse lucht.

Bij IQ kunt u kiezen voor een serviceabonnement voor uw Warmte Terug Win systeem. Uw WTW ventilatiesysteem wordt dan jaarlijks gereinigd en er wordt onderhoud uitgevoerd. U kunt dit abonnement uitbreiden met kanaalreiniging.

IQ Plus Abonnement
WTW €4,95

Als u kiest voor het IQ Plus Abonnement voeren wij elke 12 maanden een onderhoudsbeurt uit. Bij het verhelpen van een storing rekenen wij geen uurloon en geen voorrijkosten.

U betaalt dan alleen het materiaal dat bij een onderhoudsbeurt of het verhelpen van een storing wordt gebruikt.

 

IQ Plus Abonnement
WTW met kanaalreiniging €9,95

De voordelen van het IQ Plus abonnement en één maal per vijf jaar kanaalreiniging. De kanaalreiniging wordt bij het afsluiten van het abonnement direct uitgevoerd.

 

Aanmeldformulier

Erkenningen

IQ Duurzame Techniek is KvINL erkend, heeft een CV OK licentie en is aangesloten bij Uneto VNI.  Daarmee worden alle werkzaamheden uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

techniek Nederland
KvINL
OK CV
Aanleg 16 zonnepanelen:Deskundig advies, scherpe offerte en vakkundige aanleg. Vriendelijke medewerkers leveren het werk schoon op. Correcte facturering. Kortom een bedrijf en medewerkers waarvan we graag nog een keer gebruik zullen maken. Onderhoudsabonnement cv/zonneboiler is ook een aanrader: scherp geprijsd!Frits
Frits Bolt
Frits B.
06:59 29 Sep 19
Reijk is een attente, zeer vaardige vakman die goed bereikbaar is en altijd snel goede service verzorgt.
Nicole Clerx
Nicole C.
17:47 01 Jun 19
Zonnepanelen geplaatst, vooraf vakkundig advies en voor een mooie prijs. Vriendelijke en vakkundige mensen en ze werken heel netjes en gaan pas weg als alle vragen beantwoord zijn! Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug voor een klus.
Theo Beuker
Theo B.
12:06 10 May 19
Erg fijne mensen om mee te werken en hele goede expertise op het gebied van warmtepompen. Dit bijvoorbeeld op het gebied van installatie, inregelen en advies vooraf. Installeert geen overbodige onderdelen en werken netjes.
Marko Bolt
Marko B.
05:57 27 Feb 19
Ik vond IQ Duurzame Techniek via Internet, toen ik op zoek was naar een erkende, gecertificeerde installateur in Groningen voor onze mechanische ventilatie en boiler. Sindsdien heeft Reijk (eigenaar) bij ons ook een afzuigkap, toiletventilatie, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp geinstalleerd.We zijn uitermate te spreken over Reijk en zijn medewerkers. Reijk laat je—letterlijk—niet in de kou staan. Het scheelt natuurlijk dat ik in Groningen-Stad woon, maar zelfs dan stelt hij ondanks alle werkdruk bij bijv. een storing vaak voor sneller terplekke te zijn dan ik redelijkerwijs kan verwachten. Vandaar dat ik tegenwoordig zelfs vraag in zulke gevallen (beetje omgekeerde wereld) of hij écht wel tijd vrij kan maken.Tegelijkertijd is hij bij een klus altijd goedgehumeurd en geduldig, bijv. bij het geven van (voor mij) begrijpelijke, technische uitleg. Hij heeft ook duidelijk passie voor zijn vak en voor duurzaamheid meer in het algemeen. Verder stelt hij hoge standaarden aan zijn werk, doorgaans eigenlijk hoger dan ikzelf, en hij is heel goed op de hoogte van industrietrends (als consument doe je immers ook heel wat navraag voor zulke grote projecten). Wel heb ik gemerkt dat zijn agenda snel volloopt, dus bij minder dringende projecten kan het even duren om een datum te prikken. Ten slotte zijn de prijzen zeker competitief.Al met al kan ik IQ Duurzame Techniek dus bijzonder aanraden, ervan uitgaande dat er ruimte blijft voor nieuwe klanten.Maarten W., Groningen.
Maarten W
Maarten W
12:37 23 Feb 19
Snelle reactie en vakkundig werk geleverd
Dave M.
Dave M.
19:31 07 Nov 18
Ik ben erg tevreden. Goed advies en snelle vakkundige service!
Cas Barlag
Cas B.
12:36 26 Oct 18
Gebeld dat mijn verwarming kapot was. Werd dezelfde middag nog gemaakt. Meteen een onderhoudscontract genomen, fantastische service!
Mirjam Vogelzang
Mirjam V.
16:33 09 Apr 18
Super tevreden. We hadden geen onderhoudscontract maar konden toch heel snel en vriendelijk geholpen worden toen de cv-ketel het niet meer deed, wat heel fijn was bij een temperatuur van -10.Daar wij de afspraak maakten een onderhoudscontract te zullen afsluiten, werd hiervoor niks in rekening gebracht.
Saskia Rave
Saskia R.
12:15 01 Mar 18
Heeft heel veel verstand van warmtepompen cvketels zonnepanelen etc.
J.L. Vos
J.L. V.
11:17 19 Feb 18
Perfecte adviezen, ontzettend veel kennis! Betaalbaar flexibel. Door aanpassing in mijn verwarming 700 kw/h stroom bespaart en vorigjaar 678 m3 minder gas gebruikt. Perfect! Ik heb mijn investering al bijna terugverdient binnen 6 maand.Ik heb de afgelopen 10 jaar 4 bedrijven bij mijn CV gehad. Alleen Reijk was in staat om het goed te optimaliseren. Ook zonnecellen laten plaatsen door Reijk. Werkt perfect. We zijn nu bijna op nul voor betalen van elektriciteit. Alles werkt perfect!
Ed Hoiting
Ed H.
13:43 28 Jan 18
fantastisch bedrijf!
Matthijs Beuker
Matthijs B.
21:09 21 Dec 17
Vakkundig en snel. Prima adviezen gegeven! Top.
J Vos
J V.
19:17 25 Nov 17
Normaal doe ik geen recensies, maar dit bedrijf heeft mij letterlijk niet in de kou laten staan. Uitstekende service!
Ford focus
Ford F.
10:48 13 Mar 17
Super blij met zijn service! heeft mijn warmtepomp goed geinstalleerd , heel netjes gedaan en sneller dan ik dacht.
Astrid W
Astrid W
13:51 24 Jan 17
Fijne service en snel geholpen!
Harm Jan van Kammen
Harm Jan van K.
13:34 24 Jan 17
Snel, netjes en goede informatie!
Bote van Wonderen
Bote van W.
16:33 23 Jan 17