CV-Ketel abonnement

Voorkomen is beter dan genezen: Door te kiezen voor een van onze onderhoudsabonnementen zijn problemen in de meeste gevallen te voorkomen. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit wordt het CV ketel onderhoud jaarlijks uitgevoerd door een erkende en gecertificeerde installateur. Heeft u vragen over een van onze abonnementen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Telefoonnummer: 06-37313878

CV onderhoudscontract: 3 maanden gratis

Sluit nu een IQ plus of IQ all-in CV ketel abonnement af en betaal de eerste 3 maanden helemaal niets. Zeker van goede zorg voor uw CV ketel, voorkom risico’s en onnodige vroegtijdige vervanging.

IQ Basis
-
5,95per maand
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
 • Geen voorrijkosten
 • Inclusief arbeidsloon
 • Gratis vervangen expansievat, overstort
  en klein materiaal
 • Inclusief toestel onderdelen
IQ Plus
Eerste 3 maanden gratis
8,95per maand
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
 • Geen voorrijkosten
 • Inclusief arbeidsloon
 • Gratis vervangen expansievat, overstort
  en klein materiaal
 • Inclusief toestel onderdelen
 • Zomer aanbieding:
  Eerste 3 maanden gratis
IQ All in
Eerste 3 maanden gratis
11,95per maand
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
 • Geen voorrijkosten
 • Inclusief arbeidsloon
 • Gratis vervangen expansievat, overstort
  en klein materiaal
 • Inclusief toestel onderdelen
 • Zomer aanbieding:
  Eerste 3 maanden gratis

*Ieder onderhoudscontract voor uw CV ketel is bij ons al na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Sneller dan de frequentie waarmee veel andere bedrijven voor het eerst bij u langs komen.

Hoe vaak moet ik CV ketel onderhoud laten plegen?

Wij hebben er bewust voor gekozen het onderhoud altijd jaarlijks te doen om eventuele mankementen tijdig te kunnen constateren en verhelpen. Onze (jaren lange) ervaring is dat er bij jaarlijks onderhoud en controle er minder storingen optreden. Naast dat tijdig onderhoud de levensduur van het apparaat verlengt eisen ook veel verzekeringsmaatschappijen dat de ketel tijdig wordt onderhouden. Als er brandschade moet worden geclaimd moet er kunnen worden aangetoond dat de ketel is onderhouden door een erkend installateur.

CV ketel onderhoud* Veel bedrijven bieden vergelijkbare onderhoudscontracten aan, maar controleren daarvoor slechts ééns per twee jaar. In die periode kan er veel gebeuren, waardoor u onnodig risico loopt met de ketel.

Laat het CV ketel onderhoud ieder jaar een keer uitvoeren en kies voor een van onze drie abonnementen, in de omgeving Groningen, Assen en Hoogezand. IQ Basis voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, IQ Plus voor een abonnement inclusief het arbeidsloon en IQ All-In voor het meest uitgebreide pakket. Een voordelige keuze, vooral wanneer er een keer iets aan de hand blijkt te zijn.

Daarom onderhoud door IQ Duurzaam

Als je voor IQ-Duurzaam kiest weet je zeker dat de ketel veilig onderhouden wordt door een volledig gecertificeerde monteur. Daarnaast krijgt je CV-ketel bij elk onderhoudscontract een jaarlijkse onderhoudsbeurt in plaats van 2 jaar bij de meeste aanbieders.
Als je voor ons kiest weet je zeker dat:

 • Jaarlijks onderhoud (i.p.v. eens per 2 jaar)
 • 100% veilig onderhoud (volledig gecertificeerde installateur)
 • Voordelige abonnementen
 • Tijdelijk: 3 maanden gratis onderhoudscontract

 

Vragen?

Heeft u vragen omtrent een van onze abonnementen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op via 06-37313878.

 

IQ-Duurzaam.nl is door KvINL erkend, tevens beschikken wij over een CV OK licentie en zijn wij aangesloten bij Uneto VNI.  Hiermee worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, afgekort AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

OK CV
KvINL
Consumentenbond
techniek Nederland
Aanleg 16 zonnepanelen:Deskundig advies, scherpe offerte en vakkundige aanleg. Vriendelijke medewerkers leveren het werk schoon op. Correcte facturering. Kortom een bedrijf en medewerkers waarvan we graag nog een keer gebruik zullen maken. Onderhoudsabonnement cv/zonneboiler is ook een aanrader: scherp geprijsd!Frits
Frits Bolt
Frits B.
06:59 29 Sep 19
Reijk is een attente, zeer vaardige vakman die goed bereikbaar is en altijd snel goede service verzorgt.
Nicole Clerx
Nicole C.
17:47 01 Jun 19
Zonnepanelen geplaatst, vooraf vakkundig advies en voor een mooie prijs. Vriendelijke en vakkundige mensen en ze werken heel netjes en gaan pas weg als alle vragen beantwoord zijn! Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug voor een klus.
Theo Beuker
Theo B.
12:06 10 May 19
Erg fijne mensen om mee te werken en hele goede expertise op het gebied van warmtepompen. Dit bijvoorbeeld op het gebied van installatie, inregelen en advies vooraf. Installeert geen overbodige onderdelen en werken netjes.
Marko Bolt
Marko B.
05:57 27 Feb 19
Ik vond IQ Duurzame Techniek via Internet, toen ik op zoek was naar een erkende, gecertificeerde installateur in Groningen voor onze mechanische ventilatie en boiler. Sindsdien heeft Reijk (eigenaar) bij ons ook een afzuigkap, toiletventilatie, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp geinstalleerd.We zijn uitermate te spreken over Reijk en zijn medewerkers. Reijk laat je—letterlijk—niet in de kou staan. Het scheelt natuurlijk dat ik in Groningen-Stad woon, maar zelfs dan stelt hij ondanks alle werkdruk bij bijv. een storing vaak voor sneller terplekke te zijn dan ik redelijkerwijs kan verwachten. Vandaar dat ik tegenwoordig zelfs vraag in zulke gevallen (beetje omgekeerde wereld) of hij écht wel tijd vrij kan maken.Tegelijkertijd is hij bij een klus altijd goedgehumeurd en geduldig, bijv. bij het geven van (voor mij) begrijpelijke, technische uitleg. Hij heeft ook duidelijk passie voor zijn vak en voor duurzaamheid meer in het algemeen. Verder stelt hij hoge standaarden aan zijn werk, doorgaans eigenlijk hoger dan ikzelf, en hij is heel goed op de hoogte van industrietrends (als consument doe je immers ook heel wat navraag voor zulke grote projecten). Wel heb ik gemerkt dat zijn agenda snel volloopt, dus bij minder dringende projecten kan het even duren om een datum te prikken. Ten slotte zijn de prijzen zeker competitief.Al met al kan ik IQ Duurzame Techniek dus bijzonder aanraden, ervan uitgaande dat er ruimte blijft voor nieuwe klanten.Maarten W., Groningen.
Maarten W
Maarten W
12:37 23 Feb 19
Snelle reactie en vakkundig werk geleverd
Dave M.
Dave M.
19:31 07 Nov 18
Ik ben erg tevreden. Goed advies en snelle vakkundige service!
Cas Barlag
Cas B.
12:36 26 Oct 18
Gebeld dat mijn verwarming kapot was. Werd dezelfde middag nog gemaakt. Meteen een onderhoudscontract genomen, fantastische service!
Mirjam Vogelzang
Mirjam V.
16:33 09 Apr 18
Super tevreden. We hadden geen onderhoudscontract maar konden toch heel snel en vriendelijk geholpen worden toen de cv-ketel het niet meer deed, wat heel fijn was bij een temperatuur van -10.Daar wij de afspraak maakten een onderhoudscontract te zullen afsluiten, werd hiervoor niks in rekening gebracht.
Saskia Rave
Saskia R.
12:15 01 Mar 18
Heeft heel veel verstand van warmtepompen cvketels zonnepanelen etc.
J.L. Vos
J.L. V.
11:17 19 Feb 18
Perfecte adviezen, ontzettend veel kennis! Betaalbaar flexibel. Door aanpassing in mijn verwarming 700 kw/h stroom bespaart en vorigjaar 678 m3 minder gas gebruikt. Perfect! Ik heb mijn investering al bijna terugverdient binnen 6 maand.Ik heb de afgelopen 10 jaar 4 bedrijven bij mijn CV gehad. Alleen Reijk was in staat om het goed te optimaliseren. Ook zonnecellen laten plaatsen door Reijk. Werkt perfect. We zijn nu bijna op nul voor betalen van elektriciteit. Alles werkt perfect!
Ed Hoiting
Ed H.
13:43 28 Jan 18
fantastisch bedrijf!
Matthijs Beuker
Matthijs B.
21:09 21 Dec 17
Vakkundig en snel. Prima adviezen gegeven! Top.
J Vos
J V.
19:17 25 Nov 17
Normaal doe ik geen recensies, maar dit bedrijf heeft mij letterlijk niet in de kou laten staan. Uitstekende service!
Ford focus
Ford F.
10:48 13 Mar 17
Super blij met zijn service! heeft mijn warmtepomp goed geinstalleerd , heel netjes gedaan en sneller dan ik dacht.
Astrid W
Astrid W
13:51 24 Jan 17
Fijne service en snel geholpen!
Harm Jan van Kammen
Harm Jan van K.
13:34 24 Jan 17
Snel, netjes en goede informatie!
Bote van Wonderen
Bote van W.
16:33 23 Jan 17