Remeha garantie

Bij een nieuwe Remeha CV-ketel is het tot 3 maanden na aanschaf mogelijk de garantie te verlengen tot 10 jaar. Hiermee ontvang je dus 10 jaar lang zekerheid bij de nieuwe ketel. Elk onderdeel binnen de mantel valt onder het garantieplan, dus ook de slijtage gevoelige onderdelen.

CV-ketel abonnement

remeha cv ketelOm in aanmerking te komen voor het garantieplan zal de CV-ketel regelmatig onderhouden moeten worden. Met het IQ-plus abonnement van IQ-duurzaam krijgt de Remeha CV-ketel jaarlijks een grote inspectie en onderhoudsbeurt. In combinatie met het garantieplan hoef je de eerste 18 maanden geen abonnementskosten te betalen, uiteraard kan je dan wel altijd bellen in geval van een storing. Na deze 18 maanden krijgt de ketel de eerste onderhoudsbeurt, waarna er vervolgens jaarlijks onderhoud plaatsvindt.

Kosten garantieplan

De kosten voor het verlengen van de fabrieksgarantie van de Remeha CV-ketel bedragen slechts een eenmalige betaling van €105,-. Dit is de afkoopsom voor de onderdelen die eventueel in deze 10 jaar vervangen moeten worden.

Vragen of een garantieplan afsluiten?

Heb je vragen omtrent het garantieplan of wil je graag de garantie van jouw Remeha CV ketel verlengen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Uiteraard kan je ook telefonisch contact opnemen via 06-37313878