Intergas garantie

Het is bij Intergas mogelijk om de garantie te verlengen tot maar liefst 10 jaar. Slijtage gevoelige onderdelen vallen uiteraard ook onder het garantieplan, je bent dus minimaal 10 jaar verzekerd van een goed werkende CV-ketel zonder extra kosten.

Onderhoudscontract CV-ketel

Om in aanmerking te komen voor de garantie uitbreiding van je Intergas CV-ketel is een IQ-plus abonnement noodzakelijk. Met dit abonnement wordt de ketel jaarlijks onderhouden en geïnspecteerd. Wanneer je een voor het garantieplan kiest betaal je de eerste 18 maanden geen abonnementskosten en krijgt de ketel na 18 maanden de eerste onderhoudsbeurt, waarna deze jaarlijks zal worden onderhouden. Uiteraard kan je ons in deze 18 maanden gewoon bellen in geval van storing.

 

Kosten van garantieplan

De kosten voor het garantieplan bedragen slechts €105,-. Dit is de afkoopsom voor de onderdelen die eventueel in deze 10 jaar vervangen moeten worden.

 

Garantieplan afsluiten

Wil je de garantieperiode van je Intergas CV-ketel verlengen? Neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand formulier of telefonisch via  06-37313878.