CV-Ketels

Atag

ATAG i-serie i36EC HR Combiketel met iCon warmtewisselaar en Economizer 6,1 – 28,3 kW CW5

Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe i-Serie. Het compacte formaat met grootse prestaties zorgt ervoor dat hij in vrijwel elk huis past.

ATAG i & Comfort

Snel en veel warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem voor de ATAG i.

ATAG i & Rendement

Het rendement geeft weer hoe energiezuinig een cv-ketel is. De warmtewisselaar is het belangrijkste onderdeel van de cv-ketel. Deze draagt de warmte over naar het water. Bij ATAG gemaakt van RVS. De belangrijkste eigenschap van RVS – roestvaststaal – is efficiëntie met als resultaat een snelle verwarming en snelle beschikbaarheid van warm water.

ATAG i & Betrouwbaarheid

Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal dus niet slijten. Dit betekent dat uw cv-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf.

ATAG i & Economizer

De ATAG EC versies onderscheiden zich door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude water eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor het uitzonderlijk hoge tapwaterrendement.

Prijs vanaf € 1325,- inclusief Btw en standaard montage.

Inclusief Atag One app thermostaat.

Remeha Calenta

Voldoet aan de hoogste eisen

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water? Krachtig én stil en compact? Innovatieve technologie én betrouwbaar. Met de Remeha Calenta kunt u gerust de allerhoogste eisen stellen aan uw cv-ketel.

 • Extra zuinig dankzij modulerende pomp (energieklasse A)
 • Geruisarme werking
 • Verkrijgbaar als solo- en combiketel
 • Service en garantieIn combinatie met een service abonnement  is de garantie te verlengen van naar 10 jaar. Deze garantie verlenging kost eenmalig € 121,-(Alleen in combinatie met een service abonnement)Prijs vanaf € 1225,- inclusief Btw en standaard montage.Inclusief E-twist app thermostaat.

Remeha Avanta

Eén van de meest verkochte ketels van Nederland

Vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen royaal en snel warmte en warm water leveren.

 • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
 • Snelle warmte- en warmwaterlevering
 • Leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5
 • Standaard leverbaar met concentrische aansluiting

Service en garantie

In combinatie met een service abonnement  is de garantie te verlengen van naar 10 jaar. Deze garantie verlenging kost eenmalig € 121,-(Alleen in combinatie met een service abonnement)

Prijs vanaf € 1225,- inclusief Btw en standaard montage.

Inclusief E-twist app thermostaat.

Remeha Tzerra

Een zuinige, comfortabele en compacte ketel

Stelt uw klant hoge eisen aan comfort en wil hij besparen op de ruimte in huis en energie. De Tzerra Plus is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat u van een grote cv-ketel zou verwachten.

 • Zeer snelle warmte- en warm waterlevering
 • Met extra energiezuinige pomp
 • Geruisarme werking

Service en garantie

In combinatie met een service abonnement  is de garantie te verlengen van naar 10 jaar. Deze garantie verlenging kost eenmalig € 121,-(Alleen in combinatie met een service abonnement)

Prijs vanaf € 1225,- inclusief Btw en standaard montage.

Inclusief E-twist app thermostaat.

Vaillant ecoTEC Plus

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit van o.a.  RVS warmtewisslaar, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Deze krachtige cv-ketel levert 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60 graden) afhankelijk van de gekozen CW klasse.

Comfort voor iedereen

Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Voorbereid op de toekomst

De Vaillant ecoTEC Plus heeft een sensor die constant de gasluchtverhouding meet en regelt, hierdoor haalt hij een rendement van 109% en is hij toekomstbestendig: Wanneer de samenstelling van het gas  verandert wordt de gas-lucht verhouding automatisch aangepast.

Service en garantie

In combinatie met een service contract standaard 5 jaar garantie op alle onderdelen. Voor € 155,- is de garantie op onderdelen te verlengen naar 12 jaar. (Alleen in combinatie met een service abonnement)

Vanaf € 1350,- inclusief Btw en standaard montage.

Inclusief Calormatic 350 thermoststaat, Vaillant V-smart app thermostaat meerprijs €175,-

Offerte aanvragen

Prijzen zijn inclusief standaard installatie

Bij een standaard montage geld dat alle aan te sluiten leidingen zich binnen 1 meter van de ketel bevinden. De volgende handelingen en materialen zijn inbegrepen:

Wij:

1  Verwijderen de oude ketel en voeren deze af
2  Leveren en plaatsen de nieuwe CV-Ketel
3  Vervangen de inlaatcombinatie
4  Vervangen het expansievat (18 liter)
5  Vervangen het overstort(veiligheids)ventiel
6  Vervangen de gaskraan
7  Vervangen de vul-aftapkraan
8  Vervangen de buizen naar de rookgasconstructie
9  Sluiten de CV-leidingen op de ketel aan
10  Sluiten de warm en koud waterleiding op de ketel aan
11  Sluiten de gasleiding op de ketel aan
12  Monteren de nieuwe thermostaat (indien van toepassing)
13  Stellen de ketel in bedrijf
14  Controleren de afstelling van de ketel via een CO2 meting
15  Controleren de uitstoot van CO (koolstofmoxide)
16  Controleren de gasvoordruk, en de binnenleiding op gasdichtheid
17 Stellen het vermogen van de ketel af op de bestaande radiatoren/vloerverwarming

CV-Ketel toebehoren

Alle ketels zijn voorzien van een A-label pomp welke gemiddeld € 50,00 per jaar minder aan elektriciteit verbruikt als een conventionele pomp. Volgens de voorschriften gaan rookgasconstructies (dak of gevel doorvoer en buizen vanaf de ketel hiernaar toe) maximaal 1 ketelleven of 15 jaar mee. Wij raden aan om de rookgasconstructie bij een ketelvervanging direct mee te vervangen.

Burgerhout safe pp

                      Burgerhout rookgasconstructie safe pp

Burgerhout safe pp

Om vuil afzetting en metaal deeltjes in de pomp en andere gevoelige delen in de cv ketel te voorkomen en een lange levensduur van de cv-ketel te garanderen adviseren wij het plaatsen een vuilafscheider met magneet. Deze filtert het cv water en rondgaande metaaldeeltjes blijven hangen aan de magneet. Bij het jaarlijkse onderhoud wordt de vuilafscheider geleegd en gereinigd. Wij leveren vuilafscheiders van Spirotech.

spirotrap-mb3-right-view

flamco_clean_smart

Flamco-smart2-NL