CV ketel

Is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Ervaren installateurs van IQ-Duurzaam adviseren je graag over de meest energiezuinige oplossing. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Telefoonnummer: 06-37313878

CV Ketel kopen

IQ-Duurzaam heeft veel ervaring met het plaatsen en energiezuinig afstellen van CV-Ketels. Welke ketel het beste bij jouw situatie past is afhankelijk van een aantal factoren, hierover adviseren wij je natuurlijk graag.

Hybride warmtepomp

Naast de traditionele CV ketel installatie bieden wij ook hybride warmtepomp installaties. Met zo’n installatie wordt het tapwater en het water voor de radiatoren en/of vloerverwarming verwarmd middels de warmtepomp. Mocht de warmtepomp niet volledig aan de warmwater vraag  kunnen voldoen, dan springt de CV ketel bij. Hierdoor is het gasverbruik vele malen lager en lever je niets in opnemen het gebied van comfort.

Vrijblijvend contact opnemen:

Vragen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen:

Marinus Veldhuizen
Marinus V.
11:46 12 Aug 20
Zorgvuldig en deskundig. Niet alleen onderhoud van de ketel één keer per jaar, ook advies over hoe het duurzamer kan.
Peter Oterdoom
Peter O.
12:04 27 Feb 20
Aanleg 16 zonnepanelen:Deskundig advies, scherpe offerte en vakkundige aanleg. Vriendelijke medewerkers leveren het werk schoon op. Correcte facturering.Kortom een bedrijf en medewerkers waarvan we graag nog een keer gebruik zullen maken.Onderhoudsabonnement cv/zonneboiler is ook een aanrader: scherp geprijsd!Frits
Frits Bolt
Frits B.
06:59 29 Sep 19
Reijk is een attente, zeer vaardige vakman die goed bereikbaar is en altijd snel goede service verzorgt.
Nicole Clerx
Nicole C.
17:47 01 Jun 19
Zonnepanelen geplaatst, vooraf vakkundig advies en voor een mooie prijs. Vriendelijke en vakkundige mensen en ze werken heel netjes en gaan pas weg als alle vragen beantwoord zijn! Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug voor een klus.
Theo Beuker
Theo B.
12:06 10 May 19
Erg fijne mensen om mee te werken en hele goede expertise op het gebied van warmtepompen. Dit bijvoorbeeld op het gebied van installatie, inregelen en advies vooraf.Installeert geen overbodige onderdelen en werken netjes.
Marko Bolt
Marko B.
05:57 27 Feb 19
Ik vond IQ Duurzame Techniek via Internet, toen ik op zoek was naar een erkende, gecertificeerde installateur in Groningen voor onze mechanische ventilatie en boiler. Sindsdien heeft Reijk (eigenaar) bij ons ook een afzuigkap, toiletventilatie, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp geinstalleerd.We zijn uitermate te spreken over Reijk en zijn medewerkers. Reijk laat je—letterlijk—niet in de kou staan. Het scheelt natuurlijk dat ik in Groningen-Stad woon, maar zelfs dan stelt hij ondanks alle werkdruk bij bijv. een storing vaak voor sneller terplekke te zijn dan ik redelijkerwijs kan verwachten. Vandaar dat ik tegenwoordig zelfs vraag in zulke gevallen (beetje omgekeerde wereld) of hij écht wel tijd vrij kan maken.Tegelijkertijd is hij bij een klus altijd goedgehumeurd en geduldig, bijv. bij het geven van (voor mij) begrijpelijke, technische uitleg. Hij heeft ook duidelijk passie voor zijn vak en voor duurzaamheid meer in het algemeen. Verder stelt hij hoge standaarden aan zijn werk, doorgaans eigenlijk hoger dan ikzelf, en hij is heel goed op de hoogte van industrietrends (als consument doe je immers ook heel wat navraag voor zulke grote projecten). Wel heb ik gemerkt dat zijn agenda snel volloopt, dus bij minder dringende projecten kan het even duren om een datum te prikken. Ten slotte zijn de prijzen zeker competitief.Al met al kan ik IQ Duurzame Techniek dus bijzonder aanraden, ervan uitgaande dat er ruimte blijft voor nieuwe klanten.Maarten W., Groningen.
Maarten W
Maarten W
12:37 23 Feb 19
Joël palmans
Joël P.
21:03 29 Nov 18
Snelle reactie en vakkundig werk geleverd
Dave M.
Dave M.
19:31 07 Nov 18
Ik ben erg tevreden. Goed advies en snelle vakkundige service!
Cas Barlag
Cas B.
12:36 26 Oct 18
Daniël de Vries
Daniël de V.
14:19 25 Oct 18
Judith Waleson
Judith W.
17:04 09 Apr 18
Winn Mr
Winn M.
16:39 09 Apr 18
Gebeld dat mijn verwarming kapot was. Werd dezelfde middag nog gemaakt. Meteen een onderhoudscontract genomen, fantastische service!
Mirjam Vogelzang
Mirjam V.
16:33 09 Apr 18
Dennis Kuipers
Dennis K.
11:20 08 Apr 18
Super tevreden. We hadden geen onderhoudscontract maar konden toch heel snel en vriendelijk geholpen worden toen de cv-ketel het niet meer deed, wat heel fijn was bij een temperatuur van -10.Daar wij de afspraak maakten een onderhoudscontract te zullen afsluiten, werd hiervoor niks in rekening gebracht.
Saskia Rave
Saskia R.
12:15 01 Mar 18
Heeft heel veel verstand van warmtepompen cvketels zonnepanelen etc.
J.L. Vos
J.L. V.
11:17 19 Feb 18
Perfecte adviezen, ontzettend veel kennis!Betaalbaar flexibel. Door aanpassing in mijn verwarming 700 kw/h stroom bespaart en vorigjaar 678 m3 minder gas gebruikt. Perfect! Ik heb mijn investering al bijna terugverdient binnen 6 maand.Ik heb de afgelopen 10 jaar 4 bedrijven bij mijn CV gehad. Alleen Reijk was in staat om het goed te optimaliseren.Ook zonnecellen laten plaatsen door Reijk. Werkt perfect. We zijn nu bijna op nul voor betalen van elektriciteit. Alles werkt perfect!
Ed Hoiting
Ed H.
13:43 28 Jan 18
fantastisch bedrijf!
Matthijs Beuker
Matthijs B.
21:09 21 Dec 17
Vakkundig en snel. Prima adviezen gegeven! Top.
J Vos
J V.
19:17 25 Nov 17
Rob Visser
Rob V.
11:07 28 Jul 17
Normaal doe ik geen recensies, maar dit bedrijf heeft mij letterlijk niet in de kou laten staan. Uitstekende service!
Ford focus
Ford F.
10:48 13 Mar 17
Super blij met zijn service! heeft mijn warmtepomp goed geinstalleerd , heel netjes gedaan en sneller dan ik dacht.
Astrid W
Astrid W
13:51 24 Jan 17
Fijne service en snel geholpen!
Harm Jan van Kammen
Harm Jan van K.
13:34 24 Jan 17
Snel, netjes en goede informatie!
Bote van Wonderen
Bote van W.
16:33 23 Jan 17